FejlécképFejlécképFejléckép
Meridián Biobolt webáruház Kövess minket aközösségi médiában is! Facebook Googel+ YouTube Twitter

Hírlevél feliratkozás Ajándék ötletek Videók

TOP 10

No. 3

Bioextra Echinacea csepp 50 ml

1.210 Ft

 

No. 4

Jó közérzet C-vitamin 1000 mg 30 db

595 Ft

 

No. 5

Crystal Silver 500 ml

2.950 Ft

 

No. 6

BioTech USA One a Day tabletta 100 db

3.490 Ft

 

No. 7

Ökonet (Biocom) Grapefruitmag kivonat 30 ml

4.195 Ft

 

No. 8

Dr. Steinberger Multi-Fit Ivólé 750ml

1.395 Ft

 

No. 9

Bonavini Lapacho tea 100 g

610 Ft

 

No. 10

Ganoderma + Shiitake instant tea 20 tasak

1.010 Ft

 

Üdvözöljük honlapunkon! 

 


Cégünket 2005-ben hoztuk létre azzal a szándékkal, hogy szolgáltatásainkkal támogassuk az embereket egészségük fejlesztésében. Ennek az egyik tere az Egészség és Szépség biowebáruházunk, ahol a reformélelmiszerektől, a paleolit-, gluténmentes-, diabetikus termékeken, gyógyteákon, biokozmetikumokon, biotisztítószereken  át a legkülönfélébb étrend-kiegészítőkig  igyekszünk minél többfélét kínálni. Valljuk a holisztikus szemléletet, honlapunkat is ilyen szempontok szerint igyekeztünk elkészíteni.

 

Vállalkozásunk bioboltot is üzemeltet, így a honlap nyújtotta lehetőségek mellett, személyesen is igyekszünk népszerűsíteni filozófiánkat.


Szereplünk a Közösségi Médiában is, ahol a legfrissebb híreket, újdonságokat, az egészséggel, az egészséges táplálkozással és szépségápolással kapcsolatos információkat osztunk meg látógatóink között.

 

Cégünk egészségnapokon, rendezvényeken, kóstolókon is folyamatosan jelen van, hogy ilyen formán is népszerűsítsük és közelebbről megismertessük az ajánlott készítményeket és élelmiszereket.

 

Filozófiánk szerint nem csak testünkre, környezetünk védelmére is legalább akkora hangsúlyt kell fektetnünk. Ezért az elmúlt években számtalan lépést tettünk. pl. világítás technikánkban energiatakarékos technológiára tértünk át, újrahasznosítjuk a csomagolóanyagokat, közreműködünk beszállító partnereink ilyen irányú kezdeményezéseiben.


Támogatjuk a méltányos (fair trade) kereskedelm irányelveit. Igyekszünk minél több hazai beszállítóval felvenni a kapcsolatot, hogy amiből csak lehet a hazait részesítsük előnyben.


Cégünk szemléletét megismerve, most kérem tekintse meg weboldalunk többezer különböző termékből álló kínálatát.

 

Reméljük honlapunk, termékeink és információink elnyerik tetszését!

 

Kellemes időtöltést és jó böngészést kívánunk!


Üdvözlettel,                                                                                                                                                                             Vállalkozásunk csapata